Roliga citat

Så som jag ser det så är vi redan slavar och horor under de invandrare som vi har välkomnat hit.


Dietyman
2002-10-14, 22:39
Roliga citat om flyktingspolitiken

Citat

”Om jag skulle våldta en tjej skulle jag våldta en svensk tjej”

”Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som en arabisk”

Tacksamma ”flyktingar” berättar för DN:s reporter vad de tycker om människorna som vänligt erbjudit dem bostad och försörjning i sitt land. (11-02-00)

”Det är inte deras fel”

Claes Malmberg kommenterar en grov gängvåldtäkt i programmet Måndagsklubben och menar att det inte är de muslimska våldtäktsmännens fel att de våldtog en svensk flicka.

”…inte heller är brottsligheten kopplad till flyktingskap – att traumatiska upplevelser och större risk för familjesplittring obönhörligen skulle ge högre kriminalitet. Vietnameser, mestadels flyktingar i Sverige, har t.ex. mycket lägre brottsparticipation…”

Ur Brottsförebyggande rådets rapport, av Jan Ahlberg.

”Man tar vad man vill ha. Ena dan stjäl man mobiltelefoner eller bilar, nästa dag våldtar man”

Tidningen Barn uppmärksammar de allt vanligare gruppvåldtäkterna och medger motvilligt att det faktiskt är invandrade förövare som dominerar vid övergreppen. (Nr: 4 -01)

”…den allvarligaste konsekvensen av ungdomsrånen kan bli en alltmer invandrarfientlig inställning i ungdomsgenerationen, en grogrund för vardagsrasism”

Anne-Marie Begler och Tommy Andersson förfasar sig över att svenska ungdomar förnedras, rånas och våldtas av invandrare. Det är mycket illa tycker fru Begler och herr Andersson – det kan ju få de kränkta svenska ungdomarna att bli rasister… (DN 16-03-00)

”… det är i praktiken omöjligt i dagens Sverige att svenskar skulle kunna hävda att de är utsatta för rasism! Invandrare kan åberopa detta men absolut inte svenskarna. Därmed faller principen om likhet inför lagen (…) Detta är verkligheten i dagens Sverige. Så här ser det ut. Och det går att vetenskapligt bevisa. Men inte offentligt säga”

Lasse Ekstrand kommenterar den rättsliga orättvisan i Sverige. (Gävle dagblad 22-08-01)

”I (det upplevda eller verkliga) behovet av att slå vakt om sin egen grupp finns en risk att man hamnar i rasismens fälla”

Christer Nordmark förklarar varför svenskarna inte bör reagera mot orättvisorna de utsätts för inom rättsväsende, skola och arbetsliv. Det finns ju ”risk att bli rasist” om man slår vakt om sin egen grupps rättigheter. (Strategier mot rasism och främlingsfientlighet)

”I alla tider har den vite mannens förbannelse vilat över oss färgade, olikspråkiga, kvinnor, barn, gamla, sjuka, oförståndiga. (…) I sitt hem har han i hemlighet slagit sin kvinna och sina barn”

Insändare, publicerad i Trollhättans tidning den 19:e januari 2001. Tidningen anmäldes till JK men frikändes då det inte ansågs stötande att påstå att den ”vite mannen slår sin kvinna i hemlighet”. Däremot dömdes nyligen tre ynglingar i Borås för hets mot folkgrupp med motivering att de ”utmålat invandrare generellt som kriminella”.

”Det enda som händer om man våldtar en svensk tjej är att man får snacka med en socialtant”

En invandrad tonårspojke raljerar över hur lätt det är att komma undan med en våldtäkt på en kvinna tillhörande Sveriges diskriminerade underklass. (DN 11-02-00)

”Enligt islam ska muslimska kvinnor bära slöjor. Det är ett bra sätt att förhindra övergrepp. Korta, utmanande kjolar skapar våldtäkter. (…) Hon gör det ju enklare för honom att våldta. Såna tjejer utmanar sitt öde. Det är därför jag respekterar kvinnor som använder slöja. Där kan en våldtäktsman aldrig se vad det är för tjej han… förstår du vad jag menar? Han ser bara slöjan. Det stoppar suget efter våldtäkt”

Den av vänsteretablissemanget hyllade rapparen Ayo, berättar för Aftonbladets nätläsare om sin muslimska tro och sin syn på svenska flickor. Han har för övrigt deltagit i tjejprogrammet Silikon där han berömdes för sin charm och musik av de båda svenska ”kvinnorättskämparna” Gry Forsell och Ulrika Eriksson. (25-10-99)

”Mitt arbete föder en hel del funderingar: varför är t ex invandrarungdomar så kraftigt överrepresenterade? Varför utreds inte detta? Varför förmedlar media en så vinklad, för att inte säga, falsk bild av detta”

”Invandrarungdomars höga brottslighet rubriceras som ett ‘socialt’ problem. Men efter vad vi kan se i vår verksamhet är invandringskriminaliteten inte främst socialt betingad”

Björn Zander, yrkesverksam vid ett paragraf 12-institut för kriminella ungdomar. (Sydsvenskan 16-07-99)

”Statistik om invandrare och invandrarättlingar brukar ibland fördömas på moraliska grunder. Och ibland bortförklaras resultaten, som i fallet med överrepresentationen av invandrarbarn i kriminella gäng, med allmänna hänvisningar till ‘sociala problem’. Ingetdera är vidare klyftigt”

Ur brottsförebyggande rådets rapport: Invandrares och invandrares barns brottslighet, där det fastslås att ”sociala problem” inte är orsaken till att invandrarbarn i så stor omfattning begår brott mot svenskarna.

”Det är fattigdom och social utslagning som skapar, och alltid har skapat, kriminalitet”

Kvällsposten 02-12-00. Vad vet väl ”rasister” som Björn Zander och personalen på Brå. Alla vet ju att invandrare är felfria – och skulle de nu få för sig att våldta en svensk flicka så beror det bara på att vi varit så rasistiska mot dem.

”Alla de problem som drabbar invandrare är i själva verket svenska problem”

Mauricio Rojas, invandrardebattör som berikar oss med insikten om att invandrare är felfria, och om de nu begår brott eller lever på bidrag så är det minsann svenskarnas fel.

”Skillnaden mellan Sverige och Turkiet är egentligen att i Turkiet måste man betala för hororna, det behöver man inte här”

”Anti-rasisten” Mauricio Rojas har också skrivit böcker där han beskriver vilka tråkiga, töntiga och värdelösa människor den svenska befolkningen är – ibland låter han intervjua andra ”flyktingar” som tycker likadant. Ovan berättar en 17-årig invandrarpojke vad han anser om de svenska flickorna. (I ensamhetens labyrint)

”Problemet är inte invandrares attityd till svenskar, problemet är svenskars attityd till invandrare”.

Lars Engkvist, före detta SSU-ordförande, Arbetet-redaktör och integrationsminister. Läs ovanstående citat – behövs det verkligen någon kommentar?

”När man blivit lurad tillräckligt länge, kommer man att göra allt för att bevara illusionen”

Carl Sagan

”En detalj får den svenska offentligheten inte veta: Att de misstänkta har utländska rötter, närmare bestämt rötter från Mellanöstern. (…) Möjligtvis hade upplysningarna heller inte kommit fram om det inte vore för Sverigedemokraterna”

Den danska rikstidningen Jyllandsposten beskriver den svenska medians mörkläggning av invandringsbrottsligheten och svenskföraktet med anledning av den uppmärksammade gängvåldtäkten i Rissne.

”Vi skall inte peka ut nationalitet om det inte är viktigt för att man ska förstå vad som har hänt, eller det spelar in… det spelar, ehhh, det har haft en avgörande betydelse, betydelse”

Eva Landahl, chefsredaktör på SVT:s Rapport, svarar den utländske reportern på frågan om varför median i Sverige censurerar nyheter om brott som begåtts av invandrare.

”Det bara byts förbud. Tabu finns vid en viss tidpunkt, idag är dom inte sexuella. Nu har vi andra, politiska, tabun”

”…det som präster på 1800-talet bestämde från predikstolen, det sköter media numera”

Filmregissören Vilgot Sjöman under en tv-intervju. Den politiskt korrekta reportern ville diskutera Sjömans tidigare kontroversiella filmer och tala om de ”sexuella tabuerna” i Sverige (för det är ju verkligen tabu att tala om sex, eller hur?) Emellertid tyckte inte Sjöman att det fanns några sådana spärrar kvar i Sverige – däremot andra saker som man inte får tala om. (Kobra, Dec 2001)

”En mycket stor del av dem som då viftade med Lenin, Stalin och Mao sitter idag i ledningen för tidningar, radio och tv. De är professorer och höga män i departementen och staten. Jag var med”

”Efter några år var varenda liten maoist, leninist, stalinist eller trotskist redaktionssekreterare på landets tidningar, på radio och TV. Ytterligare några år senare blev vi redaktionschefer, programledare i TV och makthavare”

Göran Skytte avslöjar vilka människor som sitter på Sveriges massmediala positioner och bestämmer vad för information som ska få nå befolkningen.

”En ny generation av reportrar och redigerare med vänstersocialistiska sympatier hade tågat in (…) grupper av reportrar som såg som sin uppgift att ‘agitera, inte informera’. Okunnighet, överdrifter, grova misstag, missuppfattade eller avsiktligt överförstådda intervjuer blev allt vanligare”

Sven Sörmark i boken: Aftonbladet – Ett reportage inifrån.

”Jag ringde upp de fyra stora dagstidningarna – Expressen, Svenskan, DN och Aftonbladet. Och berättade det här för någon på redaktionen som hade hand om kriminalreportage. Det var ett stort intresse tills jag sa att han var chilensk medborgare. Då var det locket på, då var det ungefär som att jag var något katten hade släpat in. I synnerhet Expressen betedde sig närmast svinaktigt i telefon”

Åklagare Urban Löthman berättar för Blågula frågor om hur en chilensk resenär passade på att avsluta sin visit i Sverige med ett villainbrott; hur han togs på bar gärning men ändå inte dömdes till varken böter eller fängelse – inget straff alls. Därmed fick vi ytterligare en besökare som lär ge Sverige det så omtalade ”goda ryktet utomlands”, åtminstone bland brottslingarna. Tidningarna visade sig mindre angelägna att skriva om händelsen då de fick veta att gärningsmannen tillhörde ”den där gruppen som aldrig kan göra fel”.

”…tre till fem negrer i tjugo- till trettioårsåldern sparkade ned en ensam nattvandrare”

”Lite senare misshandlade tio till femton araber en man som blev av med plånbok, småmynt och en halskedja”

Oj, vad är det vi skriver!? De här orden blev ju visst åtalade för hets mot folkgrupp när de sades av en polisman i Malmö. Vi menar förstås att tre till fem ”svenska medborgare” sparkade ned en nattvandrare och att tio till femton ”ungdomar” lite senare misshandlade en ensam man.

”…inga spår efter någon gärningsman då de smälter väl in i Malmö citys nattliga population”

Låt oss återge resten av polismannens ord. Ovanstående uttalande är dock inte riktigt helt sant. Trots den ”nattliga populationens” överväldigande inslag av ”exotiska utseenden”, fanns där åtminstone några etniska svenskar – nämligen de offer som gärningsmännen beslöt sig för att misshandla och råna.

”En degraderad man, en förnedrad föredetting”

Mauricio Rojas ger sin syn på svenska män i boken I ensamhetens labyrint. Det blev inga åtal för hets mot folkgrupp, däremot fick Rojas mottaga Timros kulturpris för sina betraktelser.

”Intellektuella är positiva till invandrare, inte på grund av invandrarna, utan därför att de hatar vårt eget och välkomnar allt som ödelägger det”

Botho Strauss

”Sverige har aldrig varit ett drömland för den som kommer hit i samma bemärkelse som till exempel USA. Ingen kommer hit för att man vill bli svensk. Möjligen har man hört i Somalia eller Libanon att Sverige är ett land där man kan lyfta bidrag utan att göra någonting och dit vill man naturligtvis åka”

Magnus Karaveli; skribent för Östgöta Correspondenten. (Salt nr. 1 -99)

”Idag söker sig många invandrare till Sverige, inte för att det är framtidslandet utan för att det är bidragslandet”

Per Unckel

”Efter något år började hon sjukskriva sig med jämna mellanrum, ibland någon dag i veckan. Till slut gick det så långt att arbetsgivaren fann sig föranlåten att ta ett samtal med henne. Då kom det fram att hon hade hört att man hade rätt att göra så i Sverige. Hennes kamrater hade sagt att om man var trött eller behövde städa, kunde man stanna hemma (…) Hon tyckte att det var en underlig ordning, men den passade henne förträffligt”

Den sanna berättelsen om en ”arbetskraftsinvandrad” kvinna från Jugoslavien. (Det andra Sverige)

”Med avseende på Sveriges storlek och ekonomiska förutsättningar, kan vi ta in runt 50 miljoner invandrare till, det skulle ge positiva ekonomiska effekter”

Invandraren Rojas kalkyleringar delges svenskarna i Avräkningsnotan (feb 1995) Tja, det är väl bara för regeringen att ansöka om ett ökat utlandslån så vi har råd att kosta på oss dessa ”positiva effekter” som Rojas valt att inte precisera närmare.

”I Rinkeby bor 3.000 turkar, de har bott där i 25 år. De får en tolk när de kommer till försäkringskassan. Varför inte anställa en turk istället?”

…undrar samma Rojas förbryllat i Norrköpings tidning den 28:e oktober 1997. Eeeeh… okej, eller så kanske de tre tusen turkarna som bott här i 25 år kunde ta och lära sig svenska istället?

”Men det ska inte bli som i Sverige under den period som mycket väl kan kallas de galna åren”

Finlands förre försvarsminister, Elisabeth Rehn, om den finska invandringen, där Sverige anges som ett ”galet” exempel. (SVT 20-01-94)

”Vi måste först se till att den befolkning vi har lever acceptabelt”

Finlands f.d. president Martii Ahtisaari. – ”Usch vad osolidariskt och rasistiskt det finska, norska och danska folket är”, grymtar Sveriges vänsterelit besvärat och tröstar sig med lite champagne.

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”

Leif Blomberg gör ett ”korrekt” uttalande i SVT:s Mosaik. Man skulle därmed också kunna säga att invandrarna måste anpassa sig till detta land, för Sverige lär heller aldrig bli som deras fosternation. Det sa inte Blomberg – då skulle han inte vara välkommen i programmet.

”Ni (svenskar) kommer att få uppleva en terror som kommer att förfära er och ni kommer att få bevittna mer än död”

Poppsångaren Michael Alonzo berättar för svenskarna om hur han och övriga personer som Sverige visat gästfrihet emot kommer att tacka dem för detta i framtiden.

”Det mångkulturella är inte bara oundvikligt också i Sverige, det är framtidens berikande salt”

Pierre Schori, (Dagens politik 31-01-96)

”Förövarna talade svenska med brytning”

Hasse Aro, Efterlyst. (Varenda f-bannat avsnitt sedan sändningsstarten.)

”Vi våldtar deras [svenskarnas] barn. Javisst, varsågod, dom tycker om det faktiskt”

Michael Alonzo ger ännu ett exempel på hur han anser att man bäst visar uppskattning mot ett land som låter honom ta del av dess välfärd och tillgångar.

”Vi svenskar kan knappast hävda en exklusiv rätt till ett av Europas mest glesbefolkade områden”

Christer Hallerby: Folkpartist

”I vår kamp om makten får vi inte hejdas av några principer. Vi bör vara beredda till vilka trick, olagliga metoder och lögner som helst”

Vladimir Lenin: massmördare

”Vi måste ha en öppen debatt i dom här frågorna, därför ska dom i föreningen ‘Folkviljan och massinvandringen’ inte vara med”

Gunnar Hökmark (M) vill ha en öppen debatt. Dock bara mellan dem som tycker likadant.

”Gärna debatt, men inga andra åsikter än de stadfästa”

Nils Petter Sundgren: Ännu ett geni ger ordet yttrandefrihet en ny betydelse.

”Folk får säga och tycka vad de vill givetvis! Men dom får också ta konsekvenserna av sina åsikter”

Andreas Rosenlund, tidigare redaktör för den ”demokratiska” tidskriften Expo, berättar i radioprogrammet studio ett om hur en god demokrati fungerar. Fråga: gäller inte detta för alla diktaturländer, att man får tycka vad man vill, om man bara är beredd att ta ”konsekvenserna”?

”I Malmö får, med politikernas goda minne, invandrare under en period om 30 dagar besöka sina hemländer utan att förlora socialbidraget (…) En resebyrå i rosengård som arrangerar ‘etniska’ resor har i flera år haft rush juni-augusti. Jag förutsätter att reglerna även gäller för etniska svenska socialbidragstagare”

Frågan ställdes i ett anförande av Sten Andersson, riksdagsledamot (M). Och, nej; samma regler gäller inte för etniska svenska socialbidragstagare.

”Vi ger pengar som vi inte har till folk vi inte känner för att imponera på andra folk som inte tycker om oss”

Frank Chelf

”Inget annat land än Sverige har utsatt sig självt för en sådan massinvandring, för så oerhört många skilda kulturer och haft en sådan naiv tro på att detta skulle vara problemfritt. Och inte vågar politikerna ta i problemen heller, utan envisas med att låtsas som om det mesta är bra och allt skulle lösa sig om inte vissa svenskar vore främlingsfientliga”

Ingrid Carlqvist, (Kvällsposten 26-12-98)

”Den stora uppgiften idag är att synliggöra den vardagliga rasismen och diskrimineringen”

Mona Sahlin: Expo Nr: 4 –97

”Nej, det har jag tyvärr inte gjort”

Invandrarkvinna som medverkade i debattprogrammet Svart eller vitt svarar på frågan om hon någon gång upplevt den så flitigt omtalade ”vardagsrasismen”. Det hade hon ”tyvärr” inte gjort, men sedan lyckades hon erinra sig hur en svensk person en gång hade klagat på henne i bankomatkön eftersom hon tog för lång tid på sig. – Ja, vilka gängvåldtäkter och personrån kan väl mäta sig med sådana rasistiska kränkningar?

”Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”

Adoptivbarnet Tobias Hübinette reflekterar kring rasernas olika värde… Är det möjligen detta Mona Sahlin menade när hon beklagade sig över ”vardagsrasismen” i sin krönika i Expo? Nej, det kan det inte vara, för det är just Hübinette som varit förste redaktionschef på tidningen. Adoptivbarnet är numer anställd av TV4. (Creol nr: 1 -96)

”Det här är vårat land. Svenskarna, dom, jag menar, det är klart att dom får bo här också… bara dom inte försöker beblanda sig för mycket med oss”

Michael Alonzo igen… Glömde vi nämna att ”flyktingen” också är före detta ordförande i organisationen Ungdom mot rasism där han på skattebetalarnas bekostnad rest runt i landet och lärt svenskarna att inte vara så ”främlingsfientliga”.

”Jag tror att om man pekar ut nationalitet väldigt slarvigt så påverkar man kanske befolkningen i en felaktig riktning”

Eva Landahl, Chefredaktör för SVT:s Rapport, till Danske tv2… – Vem bestämmer vad som är ”felaktig riktning”, undrade reportern. Det var inte första gången som en utländsk betraktare förundrade sig över den svenska mediavänsterns oblyga mörkläggning av verkligheten.

”Han är svensk, svartsjuk och stupfull. Så ser den genomsnittlige kvinnomördaren ut”

Expressen pekar INTE ut nationaliteten ”slarvigt”. I det här fallet påverkar den ju befolkningen i RÄTT riktning. Expressen glömde förstås att ange sin definition av ”svensk” samt att i den saftiga rubriken berätta att människor födda utomlands begick 32 % av alla kvinnomord trots att de endast utgör drygt 10 % av befolkningen. (15-09-99)

”Polisen i Stockholm ber om ursäkt för den rapport som påstod att nästan hälften att alla gambier i huvudstaden är aktivt inblandade i heroinhandel (…) Eftersom så många tagit illa vid sig av rapporten och uppfattat den som rasistisk kan inte myndigheten ställa sig bakom den”

”Rapporten uppfyller inte kraven när det gäller bestämmelserna i lagen mot etnisk diskriminering”

Metro (27-11-00). Att rapporten är sann har naturligtvis inget med saken att göra… Det är onekligen ganska jobbigt när verkligheten blivit olaglig. Ska vi föresten åtala jordklotet för att det envisas med att vara runt och inte platt såsom kyrkans präster predikat?

”Man vaktar ju sin tunga, det gör man ju. Skulle jag slinta med tungan så skulle jag hamna i en rapport”

Brå-arbetaren Jan Ahlberg berättar för journalisten Åsa Andrée om varför Brottsförebyggande rådet inte talar klarspråk om orsaken och förekomsten av gruppvåldtäkter. (Salt nr: 6 -00)

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel”

FN:s deklaration nr: 19 om de mänskliga rättigheterna.

”… främlingsfientlighet ska kriminaliseras och jagas!”

Invandrarministern Pierre Schori håller inte riktigt med FN. (Riksdagen den 21:a maj -97)


Kommentarer
Postat av: yo

hur har helgen varit :)?

2011-07-25 @ 23:23:34
URL: http://yosirinan.blogg.se/
Postat av: amandasirenlid

Ja!

Tack, du med! :)

Kram

2011-07-26 @ 00:58:45
URL: http://amandayes.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Ja, den filmen måste man ju bara se:D

2011-07-26 @ 09:14:45
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: LIENE

usch vad arg jag blir när jag läser början av ditt inlägg:( orkade inte läsa hela men början var usch usch! hur kan dom inte ha större respekt för oss svenska tjejer:O visst, vi kanske har korta kjolar på oss men de ska respektera våra kroppar lika som de ska respektera oss!

2011-07-26 @ 09:20:12
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Guevacci - Blog of Awesomeness!

Sv: awesome! har ej direkt planerat något, tar dagen som kommer :) väntar forttfarande på min sena lön ska komma. Hur mår du idag annars?:) kram

2011-07-26 @ 11:15:59
URL: http://guevacci.se
Postat av: hanna ♡

tack så mycket! :)

2011-07-26 @ 15:39:39
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0