Sanningen om islam 2011
2011 Sanningen om islam-året

Islam idag är ett politiskt-religiöst system som är baserat på principen om slaveri. Målet för den islamska ideologien, så som den skildras i sina grundläggande texter, är att på frivillighetens väg eller medelst tvång påtvinga mänskligheten. Sharia påbjuder jihad, att slåss för Allahs skull, militärt, politiskt, kulturellt, socialt eller ekonomiskt, och att stödja dem som leder detta krig.

Sharia bryter mot de mänskliga rättigheterna och demokratiens principer; Sharia upphäver rätten till liv; Sharia hotar alla individers fysiska integritet och rätt till egendom om dessa vägrar att underkasta sig Islam. Sharia har befrämjat erövringar, krig, slaveri, oräkneliga förföljelser och mord samt folkmord som senast det Armeniska samt de nu aktuella sysstematiska försöken att ta död på religiösa minoriteter (kopter m.fl.).

14 århundraden av ihärdig strävan att påtvinga mänskligheten sharialagarna har tillfogat den mänskliga historien ett djupt och blodigt sår.

Allt främjande och all spridning såväl direkt som indirekt av Sharia gör utövarna medskyldiga till religiös uppvigling till hat och våld av global omfattning och därmed också skyldiga till brott mot mänskligheten.

Detta måste bli känt — detta måste sägas.

Vi förklarar härmed att 2011 är det internationella “Sanningen om islam”-året


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0