Anders Breivik
Holy shit, vilken psykopat!
Jag skulle nog lägga honom i två kategorier "den tyranniska/principlöse psykopaten".
Här har ni en beskrivning av båda typerna;

"Den pinciplöse psykopaten har en starkt narcissistisk personlighet. Han visar en arrogant utstrålning av uppsvälld självkänsla och utnyttjar gärna andra människors vänlighet och hjälpsamhet utan att ge något tillbaka. Han är samvetslös, skrupelfri och bedräglig i sina relationer med andra men ser till att hålla sig precis innanför lagens gränser. Hans agerande styrs av en enda princip: Utnyttja andra för egen vinning. En annan målsättning som han ställt upp för sig själv är att vara smartare än andra människor: Lura andra innan de lurar dig.
Han är en opportunist som njuter av att bedra sina medmänniskor i svindlande affärer. Några skuldkänslor drabbar honom inte; fullständigt likgiltig för vad andra tycker och tänker känner han bara förakt för sina offer som var så lättlurade.
Hans vänskapliga kontakter varar endast så länge han har något att vinna, sedan försvinner han ut i kulisserna. --- karaktäriseras av stor charm och han spelar oskyldig på ett mycket övertygande sätt om han anklagas för att ha handlat bedrägligt."

"Den tyranniske psykopaten har sadistiska drag och är tillsammans med den elake psykopaten bland de mest skrämmande av psykopaterna. Båda attackerar andra människor på olika grymma sätt, men till skillnad från den elake psykopaten verkar tyrannen stimuleras av motstånd eller svaghet hos motparten, sådant ökar styrkan i hans attack snarare än stoppar den. --- Den här psykopaten verkar få en särskild tillfredsställelse av att tvinga sina fiender till underkastelse. Mer än någon annan av psykopaterna njuter den obarmhärtige tyrannen av att se sina offer lida. --- Det som driver tyrannen är hans fruktan för att andra ska lägga märke till hans osäkerhet och svaga självkänsla. För att få känna sig överlägsen försöker han krossa andra med sin fysiska kraft och brutala hämndgirighet.

Nu kanske ni förstår er på honom lite bättre.


Helge Luras på det norska utrikespolitiska institutet säger i en intervju med Russia Today att det mångkulturella samhället, med ett etablissemang som vägrar konsultera folket om vad de tycker om det hela och stigmatiserar oliktänkande, har lett till terrordådet som skakade Norge på fredagen.Kommentarer
Postat av: Hjjonsson

Sv: Okej men jag tycker i alla fall att den var asbra. <3

2011-07-24 @ 16:10:56
URL: http://hjjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0